Solicita tu diagnóstico totalmente gratuito

Salvador Navarro, presidente de la CEV en los encuentros empresariales de COEVAL.

El president de la patronal autonòmica valenciana CEV participa en les trobades empresarials de COEVAL

Salvador Navarro va donar a conèixer en la seua intervenció els objectius fonamentals que vol aconseguir en el seu recentment estrenada presidència de la patronal autonòmica
El president de la patronal autonòmica CEV (Confederació Empresarial Valenciana), Salvador Navarro, ha participat en la 3a Edició de les Trobades Empresarials COEVAL, que al llarg de 2018 acosten a la Vall d’Albaida a personalitats destacades del món empresarial, econòmic, polític i social. Al costat del President de CEV ha participat en aquesta Trobada Empresarial de COEVAL el Secretari General de CEV, Miguel Ángel Javaloyes.

Salvador Navarro que va ser presentat pel President de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida va fer a les empreses assistents a les Trobades Empresarials COEVAL un repàs del camí seguit fins a la seua recent elecció com a President de la patronal autonòmica CEV.

Salvador Navarro va donar a conèixer en la seua intervenció els objectius fonamentals que vol aconseguir en el seu recentment estrenada presidència de la patronal autonòmica CEV i el paper vertebrador que per a açò han de seguir tenint en la mateixa associacions com COEVAL. Va destacar que és necessària una patronal forta a la Comunitat Valenciana perquè aquesta tinga el pes que mereix a Madrid i per a açò la CEV ha assumit el repte de sumar a les associacions i empreses d’Alacant i Castelló a les quals ja pertanyien a la patronal provincial valenciana. Així després d’un intens treball avui la patronal autonòmica CEV agrupa després dels seus recents últimes incorporacions a 115 empreses directament associades i més de 500 organitzacions empresarials de tota la Comunitat Valenciana.

Després de la mateixa el president de la patronal autonòmica ha mantingut un col·loqui amb els assistents, escoltant les seues aportacions i responent a les preguntes que aquests li han fet sobre els temes plantejats en la seua intervenció o qualsevol altra qüestió, concloent després del mateix que la patronal autonòmica valora positivament el paper que tenen en CEV les associacions intersectoriales d’àmbit comarcal com COEVAL i altres similars que s’estenen ja per les diferents comarques de la Comunitat Valenciana en ser l’economia actual cada vegada més intersectorial i permetre l’àmbit territorial comarcal molta proximitat amb les empreses associades per a conèixer les seues necessitats empresarials i oferir solucions agiles a les mateixes. Igualment és destacable el treball que realitzen aquestes associacions empresarials en la reivindicació i millora de les infraestructures del seu territori ja que són determinants per a la competitivitat del mateix.

Fuente: www.coeval.es

Noticia: COEVAL – El president de la patronal autonòmica valenciana CEV participa en les trobades empresarials de COEVAL